Tarieven en Contact

Egilah   Praktijk voor therapie en begeleiding

 
 

Afspraak of informatie


Wil je gelijk een afspraak maken, dan kan dat telefonisch of via de email. Wil je eerst meer informatie, bel dan gerust.


De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 17.30 uur. Voor afspraken zijn we overdag en vaak ook ‘s avonds aanwezig. Afspraken op zaterdag zijn ook mogelijk


Het eerste gesprek - de intake - duurt 30 tot 60 minuten.

Bel 033 – 25 84 776 voor meer informatie of een afspraak.

Een afspraak duurt 60 minuten en kost € 110,-.

Relatietherapie kost € 135,- (inclusief BTW) per afspraak.


Op verzoek kan een afspraak langer duren dan een uur. Dan breng ik een aangepast tarief in rekening.


Na afloop van een sessie reken je direct af, met de pin. Het pinbewijs krijg je direct mee. Een bewijs van betaling ontvang je binnen enkele dagen via de mail. Dit bewijs voldoet aan de eisen van de Nederlandse zorgverzekeraars.


Annulering van je afspraak kan tot 48 uur (= 2 dagen) van tevoren. Anders worden administratiekosten in rekening gebracht.


Vergoeding door verzekeraars


Omdat ik PSYCHOLOOG NIP ben, kom je in aanmerking voor vergoeding van consulten (met een eigen bijdrage) bij de verzekeraars van de UVIT groep, Univé, VGZ en IZA, Trias en IZZ. Via hun site of door te bellen met hun klantenservice kun je meer informatie krijgen.


Mijn praktijk is aangesloten bij beroepsverenigingen zoals het NVPA en de RBNG. Daardoor zijn de praktijk en ikzelf als therapeut opgenomen in een landelijk register. AGB-code praktijk: 94-57508; AGB-code therapeut: 94-010696.


Andere verzekeraars vergoeden een belangrijk deel van de kosten, mits je de goede aanvullende verzekering hebt afgesloten. Op de website van het NVPA staat een actueel overzicht van de verzekeraars en hun vergoe-dingen, http://www.nvpa.org/zorgverzekeraars.html.


Vraag altijd even na bij je eigen verzekeraar, als je meer duidelijkheid wil over je eigen situatie, en vergeet niet te noemen dat ik PSYCHOLOOG NIP ben.


Bezoekadressen


‘t Zand 27

3811GB  Amersfoort

Telefoon

033 – 25 84 776Floralaan 17

7312BA  Apeldoorn

Telefoon

055 - 202 1993


Mobiel

06 – 226 054 36Email       

info@egilah.nl

Contact - Egilah

Dagen met

Familie- en Traumaopstellingen


Een goede manier om kennis te maken met familie-en traumaopstellingen is een van onze dagen met opstellingen. Die zijn ook geschikt voor iemand die eerder een opstelling heeft gedaan of representant is geweest.

 

In 2013 houden we voor het vierde jaar op rij dagen met opstellingen, in de Bindi Studio te Amersfoort. Je kunt me altijd bellen of mailen om te vragen naar de dagen waarop we groepsopstellingen organiseren.


Wil je meer weten of je aanmelden, dan kan dat via workshops@egilah.nl.

Lid van het Nederlands Verbond van Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen, NVPA - Lidnummer 101188

Lid Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, RBCZ Licentienr: 204701R

Lid van de Nederlandse Vereniging van Journeytherapeuten, NVJT

Lidnummer 182

Tarieven en vergoedingen in 2019

PSYCHOLOOG NIP


Lid van het Nederlands Instituut van Psychologen, lidnummer 214918

Registratie (lidmaatschappen)