Houd Me Vast - EFT

Egilah   Praktijk voor therapie en begeleiding

 
 

Houd me vast     =     “EFT light”


Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie.

'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Het is bestemd voor paren met verbeterpunten in hun relatie. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.


Onderwerpen zijn:

- emoties in liefde en verbinding / hechting

- (destructieve) patronen binnen relaties herkennen

- opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger

- bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.


Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Emotionally Focused Therapy - EFT


Emotionally Focused Therapy (EFT) is een relatietherapie die zich richt op het weer verbinden wat in de relatie is losgeraakt. Een relatie kan door verschillende gebeurtenissen en belevingen onder druk komen te staan. Meestal gaat daar een tijd overheen en in die tijd ben je je bewust van de stekeligheden die over tafel gaan of de problemen die passeren en waar je niet echt meer over praat of kunt praten samen.

Wil je meer informatie over het houd-me-vast programma in Amersfoort, bel dan gerust

033 – 25 84 776

Of stuur een mail.

Wil je meer informatie over het houd-me-vast programma in Apeldoorn, bel dan gerust

055 – 202 1993

Of stuur een mail.